Vaahteramäki Lastensuojelupalvelut

Vaahteramäen keskeinen voimavara on lastensuojelutyöhön motivoitunut, ammattitaitoinen ja jatkuvaan itsensä kehittämiseen sitoutunut henkilöstö.

Vaahteramäen henkilöstö rakentuu moniammatillisuuteen perustuen. Työntekijöillä on laaja tuntemus lastensuojelutyön arjesta ja hyödynnämme tätä niin sijaishuollon palveluissa kuin avo-palveluissa. Vaahteramäessä työskentelee sekä miehiä että naisia. Työntekijöiden koulutustaustat ovat sosiaali-alan, nuorisotyön, terveydenhuollon ja kasvatuksen saralta. Henkilöstön tukena ovat säännölliset nuorisopsykiatrin konsultaatiot.

Lastensuojeluyksikkö Vaahteramäki tarjoaa mielenkiintoisen ja turvallisen työpaikan lähes 30 sosiaali- ja terveysalan ammattilaiselle. Yrityksemme tärkein voimavara ovat ihmiset, tyytyväiset ihmiset. Ihmiset taas luovat hyvän työskentelyilmapiirin yrityksessämme, ja se näkyy lopulta asiakkaidemme arjessa positiivisesti. Haluammekin vahvasti tukea työntekijöidemme pyrkimyksiä jatkuvaan ammatilliseen kasvuun lisäkoulutusten ja työnohjausten sekä ammatillisten konsultaatioiden avulla.

Vaahteramäki on vuonna 2011 perustettu yksityinen sosiaalialan kasvuyritys. Tarkoitusemme on tarjota tarkoituksenmukaisia, monipuolisia ja laadukkaita lastensuojelun palveluita. Toimipisteemme sijaitsevat Alavudella ja Seinäjoella (Peräseinäjoella). Tarjoamme tällä hetkellä 21 sijaishuoltopaikkaa alle 18-vuotiaalle huostaanotetulle tai avohuollon tukitoimenpiteenä sijoitetulle lapselle. Lisäksi tarjoamme tukiasumisen ja jälkihuollon palvelujen mahdollisuuden itsenäistyville nuorille yksikön välittömässä läheisyydessä olevissa kalustetuissa asunnoissa. Sijaishuollon palvelujen täydentämiseksi käynnistimme elokuussa 2015 yhteistyössä Alavuden kaupungin kanssa joustavan perusopetuksen luokan (JOPO) sijaishuoltoyksiköidemme pihapiirissä. Laitosmuotoisen perhekuntoutuksen olemme käynnistäneet Alavudella vuonna 2013. Perhekuntoutusasuntoja meillä on tällä hetkellä viisi kappaletta.

Kaikista palveluistamme saat lisätietoa soittamalla tai lähettämällä meille sähköpostia.

Ota yhteyttä

* Vaaditut kentät

Liity joukkoon

Vaahteramäki tarvitsee juuri Sinua kasvavaan ja kehittyvään työyhteisöömme. Jos toimintamme kiinnostaa, niin ole yhteydessä. Odotamme innolla kohtaamistamme!

* Vaaditut kentät